Op het Vulcano-infoplatform

7.05.2015

Op het Vulcano-infoplatform

Een paar dagen geleden moest ik al mijn foto's van de geheugenkaart van mijn mobiele telefoon naar mijn PC verplaatsen omdat ik bijna geen ruimte meer had en geen nieuwe foto's meer kon maken. Dat was best spannend en aan sommige foto's dacht ik niet eens meer...Maar goed...foto's maken is tegenwoordig heel makkelijk, in tegenstelling tot vroeger...en hoe snel maakte je honderden foto's? Het was nog niet zo lang geleden dat we films naar de fotograaf brachten om te laten ontwikkelen en dan een paar dagen moesten wachten tot we eindelijk konden zien of de foto's ook echt goed gelukt waren... 🙂

Vulkaan informatieplatform in Steineberg

Een paar weken geleden was ik op het Vulcano infoplatform. Elke dag kan ik de top van de toren zien vanaf de snelweg... 24 m hoog, hij steekt ver boven de bomen uit op de Steineberg (560 m). s Ochtends vroeg ben ik op pad gegaan om ook iets van de zonsopgang te zien. Ongeveer in het midden van het dorp loopt een klein pad omhoog ..langs een klein sportveld en een kleine hut.

Ik liep rechtdoor. En daar... stond de toren ineens voor me. Het is waar: vanaf de snelweg kun je de toren direct zien... maar als je eenmaal in het dorp zelf bent, kun je de toren tussen de bomen niet eens meer zien!

Het waaide behoorlijk en het kostte me moeite om helemaal naar de top te klimmen. Maar het uitzicht maakte alles goed!

Op mijn reis was het nog behoorlijk koud en winderig...maar ik kom terug in de zomer...ik kijk er nu al naar uit 🙂

Auteur: L. Konz

Tags
Uw commentaar

Door het formulier in te dienen gaat u akkoord met ons privacybeleid.