Daun Maars in de winter

26.01.2015

Daun Maars in de winter

Ik hou van de winter! En daarom was ik heel blij toen er zaterdag weer sneeuwvlokken uit de lucht vielen, net op tijd voor het weekend... Het begon ineens - stil en stil....en stopte bijna niet meer .... tot nu toe vallen er soms meer, soms minder vlokken uit de lucht... Ik hou gewoon van deze tijd van het jaar.....de kou, de stilte....alles lijkt vredig en kalm...

Nou ja, ik geef toe: autorijden met dit weer is niet echt leuk... maar het prachtige landschap maakt veel goed: ik ben weer naar de Maarsattel geweest. Dat is mijn recept als ik even snel wil "bijkomen"... een kleine wandeling rond het Weinfelder Maar - en mijn hoofd is weer helder! Of 's ochtends, voordat ik naar kantoor ga, geniet ik van de eerste zonnestralen, ga op het bankje tegenover het kapelletje zitten en laat mijn ogen over het Maar dwalen...

En ik heb nog een tip: de zonsondergang boven het Schalkenmehren Maar! Vooral nu, als het Maar gedeeltelijk bedekt is met sneeuw en ijs, ziet het er prachtig uit...

...waarom kijken jullie zelf niet 🙂

Auteur: L. Konz

Tags
Uw commentaar

Door het formulier in te dienen gaat u akkoord met ons privacybeleid.